Всі категорії
Додати товар

Парфумована чоловіча вода paco rabanne 1 million 65 ml

225 грн
Опис

Духи для чоловіків Paco Rabanne 1 Million, за задумом французького бренду, виступають символом багатства та сили. Вони є особлива магія, властива розкішним і харизматичним чоловікам.
Елегантний, але зухвалий аромат недаремно укладений у флакон золотого кольору у формі зливка. Таким чином, його зовнішній вигляд демонструє внутрішній стан. Парфум Пако Рабан 1 Мільйон створений спеціально для активних, сміливих та успішних красенів. Їм доступні всі блага сучасного суспільства. Проте герой аромату не нехтує такою щедрістю життя.

Композиція аромату у верхніх нотах розкривається червоним мандарином, грейпфрутом та прохолодною м'ятою. «Серце» Paco Rabanne 1 Million Men звучить ніжною нотою троянди та яскравими спеціями, корицею. Шлейфові ноти представлені деревиною, шкірою, пачулями та амброю.

1 Million Paco Rabanne — це парфум для чоловіків, він належить до групи дерев'яні пряні. 1 Million випущений у 2008 році. 1 Million був створений Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard та Christian Dussoulier. Верхні ноти: Червоний мандарин, Грейпфрут та М'ята; середні ноти: Кориця, Прянощі та Троянда; базові ноти: Амбра, Шкіра, Деревні ноти та Пачулі з Індії.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 60мл
  • 20мл
  • 40мл