Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода serge lutens chergui

200 грн
Опис

Розпив лише Оригінальної парфумерії ❗️
Тара оплачується окремо ✅
Наложки чи безпечної оплати на розпив немає✅
Багато що можна взяти з флаконом в кінці розпиву✅
Ціна вказана за 1 мл аромату ✅
‼️Стара формула аромату, рідкість ‼️
Аромат Chergui (Шергі) названий на честь гарячого та сухого східного вітру, який дме із Сахари до Марокко. Chergui швидше поглинає, ніж віддає; здається, що він увібрав у себе все навколо: рослини, комах, дрібні гілочки, - перед тим як підняти Вас на незвідані висоти. Постійні пориви вітру перетворили флору: дерева, чагарники та ягоди притихли в страху перед виплатою їхньої останньої данини: потаємні соки, смоли, дорогоцінні есенції. "Перевага віддана квітам, деревним породам та іншим складовим, які витікають приємний аромат, нудьгуючи на вугіллі, що тліє. Суворий вибір дозволив створити парадоксально багатий, ніжний і сухий аромат, який я так довго шукав". Chergui - це чудовий аромат, що вібрує, що несе в собі пахощі свіжоскошеної трави. Ніч відступає перед живими спогадами про солодкі, пряні, медоточиві аромати, створені алхіміком на ім'я Chergui.

Рік анонсу: 2005

Характеристика: Екзотичний, східно-пряний аромат - справжній еліксир розкоші та спокуси, створений спеціально для особистостей, які прагнуть блищати та усвідомлюють свою чарівність.

Початкова нота: композиція розкривається насолодою меду та мускусу
Нота "серця": серце складається із поєднань сандалового дерева з жарким ладаном, а також запашної шкіри з листям тютюну.
Кінцева нота: завершують звучання яскраві ноти ірису та троянди

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари