Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода serge lutens santal majuscule

85 грн
Опис

Розпив лише Оригінальної парфумерії ❗️
Тара оплачується окремо ✅
Наложки чи безпечної оплати на розпив немає✅
Багато що можна взяти з флаконом в кінці розпиву✅
Ціна вказана за 1 мл аромату ✅

Serge Lutens не перестає нас приємно дивувати. У багатій колекції його парфумерного будинку вже є два сандалові аромати (цілком різні Santal de Mysore і Santal Blanc). Але Lutens береться за сандалове дерево у 2012 році втретє, створюючи нову композицію – Santal Majuscule.

Новий аромат є частиною експортної лінії, яка доступна на міжнародному ринку. Він входить у підколекцію "трун" з чорними етикетками, яку відрізняє висока парфумерна концентрація. Ці довгасті архітектурні форми фірмових флаконів знайомі кожному шанувальнику ароматів Lutens. До речі, після кількох років існування у форматі "труна" інший сандал майстра, Santal Blanc, знову повернувся в "дзвіночок" - в ексклюзивну внутрішню колекцію, доступну лише в паризькому бутику Les Salons du Palais Royal.

Santal Majuscule описується як східний "Сандал з великої літери" ("majuscule" - велика/заголовна літера в перекладі з французької), "повномасштабний і в натуральну величину". Не секрет, що широке використання Майсурського сандалу у сучасній парфумерії зробило створення незвичайного аромату на його основі складним завданням. Але в будинку Serge Lutens кажуть, що у новому виданні розглядаються зовсім інші нюанси сандалу (інший вид сандалового дерева та інший ароматний профіль) – сандал з Австралії та Нової Каледонії.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари