Всі категорії
Додати товар

Marc jacobs honey парфумована вода для жінок 100 мл.

1620 грн
Опис

Прем’єра аромату: 2013
Країна ТМ: США
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Груша, Мандарин
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жимолость, Персик
Кінцева нота: Ваніль, Деревинні ноти, Мед

Honey від Marc Jacobs - сяйний, немов ніжно-золоті сонячні промені, фруктовий аромат із легким квітковим дотиком, створений у 2013 році Марком Джейкобсом разом з усесвітньо відомими майстрами парфумерії Енн Готліб та Ганні Бузантіан. Цей неймовірний аромат утілює надзвичайну життєрадісність і нескінченну енергію найяскравіших і безтурботних дівчат, які здатні підкорити весь світ своєю ніжною посмішкою та радісним настроєм.

Чудовий парфумерний букет створений з акордів запальної груші та освіжального мандарина, що плавно переходять в елегантну ніжність серцевих нот апельсинового цвіту, жимолості та персика. Теплі деревні акорди, підкреслені медово-ванільною чуттєвістю, завершують сонячну композицію із загадковим і багатогранним характером.

Надзвичайно яскравий флакон, прикрашений милими метеликами, ніжними перлинками та жовто-чорними смугами, що нагадують розмальовку маленької бджілки, цілком відображає оригінальний характер не тільки парфумів Honey, а також і його стильної та витонченої, веселої, безтурботної та кокетливої власниці.

Парфуми оригінальні, привезені з Європи.
Пересилка: Новою Поштою або Укрпоштою за рахунок покупця.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
dozyk1984
dozyk1984
Супер-продавець
Українка
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари