Всі категорії
Додати товар

Чоловіча парфумована вода nordic waters [нордік уотерс]

945 грн
Опис

38550

Поринь в акватичну свіжість! Насолоджуйся прохолодою шведських вод з авторським акордом Nordic Waters, що хвилює почуття, і мужніми нотами листя фіалки та лимона.
Тип аромату: ароматичний, акватичний
Nordic Waters – парфумована вода. Вона відрізняється від туалетної води підвищеною концентрацією ароматичних речовин. А значить на тебе чекає ще більше акватичної свіжості в кожній краплі аромату!
Ексклюзивний акорд Nordic Waters створений на основі молекули Cascalone®, яка відтворює відчуття освіжаючих крапель води на гарячій шкірі. Підбадьорлива легкість фруктових напівтонів і мінеральних нюансів океанічної молекули посилена в жіночому ароматі іскристою нотою лимона
Nordic Waters – парфумована вода з феноменальним освіжаючим ефектом. Відчуй, як із кожною краплею оживають твої почуття!
Свіжий дизайн флакона натхнений контрастами шведської акваторії: від вируючого моря до безтурботної гладі озер.
Верхня нота: мандарин, кардамон, лимон
Ноти серця: акорд Nordic Waters, листя фіалки, насіння коріандру
Базова нота: мох, кедр, мускус
Про парфумера:
Аромат створений французьким парфумером Фабрісом Пеллегреном. Народившись у столиці ароматів – Ґрасі, у сім'ї парфумера, Фабріс все життя мав пристрасть до різноманітних ароматів. З самого дитинства його надихали приголомшливі запахи квітучих полів і фруктових садів, річок і лісів, озер і сонця: «Для мене немає нічого досконалішого, ніж сама природа. Тонкі грані природи пропонують багато складних деталей

Замовлення буде надіслано через 3-4 дні після оформлення замовлення.
Оплата під час замовлення на карту ПриватБанку або можна оформити доставку через сайт. Можна замовити від 1 одиниці. Замовлення на 1000 грн. доставка безкоштовно.
Запитуйте, підписуйтесь. Багато цікавих речень.
Усім гарного дня та настрою!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 75мл