Всі категорії
Додати товар

Жіноча парфумована вода armand basi in red eau de parfum

355 грн
Опис

Жіноча парфумована вода Armand Basi in Red Eau De Parfum (Армад Басі Інг Ред)

У нашому магазині представлена недорога туалетна вода високої якості заводів Туреччини й ОАЕ. Часто таку воду називають ліцензійною, про її переваги та вади, порівнюючи з оригінальною туалетною водою, можна почитати в нашій статті «Ліцензія чи оригінал»

Туалетная вода Armand Basi in Red Eau De Parfum for women

Бренд, дизайнерArmand BasiАроматin RedРік випуску2006КласифікаціяEDP (Парфумована вода)Об'єм, мл100ХарактеристикаЯскравий, легкий, чуттєвийПочаткова нотаМандарин, імбир, бергамот, кардамонНота серцяЖасмин, листя фіалки, троянда, конваліяКінцева нотаМох, мускус, деревні ноти

 

Опис

 

У Гореолі кадмію хітину
Зломи ліній крила метелика
Ти горда собою Ти любиш бути справжньою
Ти емоція Ти амбіція Ти пристрасть Закохана вогнем,
Ти сама вогонь Ти втілення глибокого червоного кольору
Ти жінка IN RED
Armand Basi випускає нову — розкішну та неповторну парфумовану воду ARMAND BASI IN RED. Lady In Red. Жінка в Червоному. Плам'яний ангел пристрасті. Її погляд обпікає, як вогонь, її подих — вітер свободи, її посуп — бентежний танець фламенко. Її стан ніжно вигнутий, як гілка, готова ось-ось розпуститися квітами вогняної пристрасті. А її життя — нескінченна корріда, з якої вона завжди виходить переможницею. Тільки їй підвладна таємниця справжньої пристрасті, тільки вона втілює собою нескінченну спрагу життя, безперервну гіпнотичну силу, що зачаровує й зачаровує кожного чоловіка, їх усіх без винятку. Тільки вона зможе приборкати справжнього героя, тільки їй притаманна невідома влада над чоловіком! Її незвичайна сутність розправляється крилами за спиною. Ці крила — пристрасть і сонце, важка спокуса та чисте світло. Вони — палкий вогонь, що переливається неймовірними потужними відтінками від ніжно-рожевого до карміно-червоного, від світло-алого до темно-пурпурового. Вони — символ початку корриди, що розпалюється пристрасті в бажаннях. І в цьому бою чоловік неодмінно буде переможений, але щастя і радість бути переможеним найбільш незрівнянною Кармен не зіпсуються за своєю яскравою чуттєвістю ні з одним навіть найтривалішим досвідом.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари