Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода gucci guilty pour femme

3700 грн
Опис

Доставка з Франції протягом 2-х тижнів.
❗️ Обʼєм - 90мл

✔️Тип: Східний, Квітковий
✔️Початкова нота: бергамот, рожевий перець, мандарин.
✔️Нота серця: герань, бузок, фіалка, троянда.
✔️Кінцева нота: амбра, пачулі.

💐Квітковий аромат зі східними відтінками створює 🥰 привабливу та загадкову вуаль, яка підходить як для особливих випадків, так і на кожен день. Парфум ідеальний для впевнених у собі стильних жінок, які прагнуть створення 💃неповторного і яскравого образу.

🔥Парфум відноситься до східних квіткових ароматів, верхні ноти якого складають 🍊мандарин, бергамот та рожевий 🌶️перець. Цитрусовому фрешу особливу пікантність надає прянощі бергамоту, а перець приносить гостроту. 💖Ноти серця - це поєднання різних видів кольорів: бузку; 🌸фіалки; 🌹троянди; гвоздики. База складається з ✨яскравих солодких квітів, оповитих пряністю олії гвоздики. 🤗Завершальними нотами стають амбра і пачулі, які надають особливість парфуму. 💞Об'єднуючись в одне ціле, всі ці акценти забезпечують впевненість у собі і водночас дарують загадку, яка завжди є привабливою.

❗️З парфумованою водою Gucci складно залишитися непоміченою - такий продукт підкреслює гарний смак, вірність стилю та жіночність.

Кому підходить Guilty❓
☝️Експерти бренду представили цей аромат як знахідку для незалежної жінки, яка насолоджується життям і сама нею керує, не підкоряючись стереотипам.
Незабутній образ сучасної леді навряд чи обійдеться без цієї оригінальної парфуми.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари