Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода martin lion u08 bewitcher унісекс, 50 мл

593 грн з 24 Вер. - додавайте до обраного

659 грн
Опис

Колекція парфумів Martin Lion пропонує зануритись в свої почуття і зробити неочікувані відкриття. Увібравши в себе красу різних куточків нашої планети, ці парфуми допоможуть тобі згадати найкраще і стати краще під час довгої подорожі життям.

Martin Lion — бренд косметичного виробництва NUCOS COSMETICS, який створює аромати-аналоги відомих композицій. Заснований у 2001 році, виготовляється на новітньому заводі у Стамбулі (Туреччина). Місія бренду – доступна парфумерія, яка не поступається за якістю оригіналам світових бестселерів. Це парфуми з 48-годинною стійкістю завдяки високоякісним есенціям, приготованим за якісними формулами на великих виробничих потужностях.

Колекція парфумованих вод Martin Lion представлені в елегантному пакуванні з вишуканим золотими тисненнями у скляних флаконах ємністю 50 мл. Полігональний логотип із зображенням лева символізує впевненість та розкіш, що притаманні ароматам. Високий рівень якості продуктів підтверджується наявністю міжнародного сертифікату ISO 9001.

Напрямок парфумованої води U08 Bewitcher Унісекс: фруктові, шипрові.

Верхні ноти: груша, листя чорної смородини, малина, маракуя, персик, пісок.

Ноти серця: конвалія.

Шлейфові ноти: ваніль, геліотроп, мускус, пачулі, сандал.

U08 Bewitcher – це легкий і вабливий коктейль з фруктів та ягід, що кружляють у феєрії тропічного захоплення. Хвиля насолоди накриває з першої мити знайомства з цим парфумом! Насичений і стійкий аромат маракуї неможливо сплутати ні з чим: він переливається кисло-солодким, карамельним, ненав'язливим еліксиром. Унікальна фруктова композиція по-різному, але однаково цікаво розкриється як на жінці, так і на чоловікові.

Шикарний аромат за супер ціною! Бомбезний подарунок, як для себе, так і для коханої людини!!! 

Не містить шкідливих для здоров‘я речовин.

Характеристики

Бренд: Martin Lion
Вага: 50 мл
Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
Застосування: Для зовнішнього використання розпилити на шкіру, тримаючи флакон вертикально.
Застереження: Не розпиляти поблизу відкритого вогню, легкозаймистих матеріалів або розпечених предметів. Уникати нагрівання вище 50° С та впливу прямих сонячних променів. Не містить газiв та не шкодить навколишньому середовищу. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не розпиляти на подразнену шкіру. Не ковтати. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад: Вода, денатурований спирт, бутилгідрокситолуен, пропіленгліколь, парфумерна композиція.
Стать: Унісекс

ЯКЩО ВИНИКЛИ ПИТЯННЯ - ПИШИТЕ У ЧАТ!!!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл
Сімейство аромату:
Фруктові Шипрові Ванільні

Схожі товари