Всі категорії
Додати товар

Carolina herrera 212 sexy (кароліна еррера 212 sexy)

850 грн -8% 790 грн
Опис

Carolina Herrera 212 Sexy (Кароліна Еррера 212 Sexy)

Carolina Herrera 212 Sexy – сексуальна насолода і мистецтво спокушання в одному флаконі, він не розкривається вульгарними переливами яскравих випадів квіткових нот, він ніжно і дуже спокусливо переливається маня і зачаровуючи до знемоги. Всього один пшик Кароліна Херрера 212 Сексі і Ви завжди в центрі чоловічої уваги, причаровуючи і притягаючи погляди, зачаровуючи і змушуючи йти за собою хоч на край світу.

Чарівний і п'янкий рожевий перець, свіжість солодкого мандарина і терпкий відтінок бергамоту відкривають композицію. Чудовий аромат гарденії, чудова пеларгонія, солодкий кокетливий відтінок цукрової вати і спокусливі квіткові ноти – такий парфум хочеться вдихати знову і знову! А базова м'якість подарована мускусом, пряним відтінком ванілі і сокровенним сандаловим деревом.

Ніжне пишність і млосно солодкий характер парфуму огортає і змушує залишити позаду всі комплекси і будь-невпевненість, з ним Ви – сама - сама! Він ідеально розкриється у вечірній час і в холодну пору року даруючи чудовий аромат шикарної жінки!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари