Всі категорії
Додати товар

Cacharel amor amor (кашарель амор амор)

790 грн

615 грн з 22 Травень - додавайте до обраного

750 грн
Опис

Cacharel Amor Amor (Кашарель Амор Амор) 100 мл

Відкрите Cacharel Amor Amor як визнання в коханні — невагоме, відкрите та пристрасне. Гарячі поцілунки, трепет перших дотиків, нестримна сила всепоглинальної й безмежної любові поміщені в стильний флакон насиченого та шляхетного червоного кольору, і тільки Ви зможете відчути цей божественний аромат квітів, лише одна крапля Кашарель Амор Амор Амор і ваш світ перевернеться!

Спокуслива чорна смородина, яскравий апельсин, приголомшливий мандарин, цитрусовий грейпфрут і свіжість бергамоту відкривають щира та чуттєва аромат своєю незвичайним і привабливим звучанням. Сонячний абрикос, божественний аромат білої лілії, жасмин, весняний відтінок конвалії та ніжність троянди розкриваються в чарівному танці любові та пристрасті. М'яка амбра, солодкість бобів тонка, пряна ваніль, деревне благородство кедра завершують аромат, роблячи його жіночним і стильним.

Подарувати собі казку навіть у звичайний і нічим неЦій день можливий, і це добре знають щасливі власниці Cacharel Amor Amor! З такими парфумами, не поміченої бути просто неможливо — захоплені погляди та море комплементів Вам будуть забезпечені завдяки еліксиру кохання!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 100мл
Продавець
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Київ
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари