Всі категорії
Додати товар

Чоловічий парфум christian dior sauvage (крістіан діор саваг) 100 мл

550 грн -8% 510 грн
Опис

Чоловічі парфуми Christian Dior Sauvage
(Крістіан Діор Саваг) 100 мл

Якщо задати собі питання про те, хто ж є іконою стилю одягу та парфумерії, то перше, що приходить на розум - Christian Dior. Більшість своєї історії цей французький дім моди працював суто на користь жінок, невтомно створюючи чудові образи як в одязі, так і в парфумерії, косметиці та засобах для догляду за собою. А 2006 року успішно налагодився випуск косметики й ароматів для чоловіків.

Новинка 2015 року від геніального парфумера François Demachy — Sauvage, радикально відрізняється від усіх попередніх ароматів «Сава». Неприборкана за характером фужерна туалетна вода була створена спеціально для бунтарських особистостей. Верхні ноти Sauvage розносяться свіжим і іскристим бергамотом, який поступається місцем «серденому» пекучому перцю sichuan. На тілі туалетна вода розкривається базою амброксану.

Цікавий підхід парфумера до створення останнього з «Саваней». Франсуа Демаші прийняв за основу тону свіжу необроблену сировину, змішавши її з дорогими та благородними компонентами. У результаті його вольнолюбний Sauvage 2015 заграв яскравими та незабутніми акордами.

Тип аромата: фужерні
Початковий нота: Сичуанський перець
Нота серця: Бергамот
Кінцева нота: Амброоксан

Чудовий аромат!
РЕКОМЕНДУЮ.
Цей парфум у слюді

Дивіться ще багато цікавого на моїй сторінці

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
07021972
07021972
Рівне
100% виконаних замовлень
Була