Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Подарунковий набір мініпарфуми gucci 3x30ml

500 грн
Опис

Тип парфумерії: Парфуми
Кілька примірників у наявності

Gucci "Flora By Gucci Gorgeous Gardenia" — дуже легкий, бентежний і зворушливий аромат. Його звучання, подібно до білого хмаринка, що ширяє в недосяжній білій вишині. Власниця парфумів — життєрадісна й енергійна красуня, яка не бажає залишатися в тіні. Вона завжди прагне бути в центрі уваги та вміє зачарувати будь-яку публіку. Така дівчина готова на все заради досягнення своєї мрії й знає, чого хоче від життя. Початок букета розкривається нотками солодкої груші та соковитих червоних ягід. Переплітаючись з акордами чарівної гарденії та пряного франжипані, він стає ще витонченішим і загадковішим. У вишуканому шлейфі композиції переважають мотиви насичених пачулів. Gucci «Flora By Gucci Gorgeous Gardenia Limited Edition» — це чарівна аура щастя, любові та успіху, яка огортає ваше тіло ніжними та невидимими обіймами.

Парфуми Gucci Bamboo наповнені ніжністю, яка одночасно поєднується з насиченістю квіткового східного аромату. Цікава та приваблива нота бергамоту — це перше, що чекає на вас у цьому флаконі, адже саме він відкриває прозорий образ парфумів. У серці Гуччі Бабмо розкривається трохи важка королівська лілія, яка поєднується з вабливим іланг-ілангом і ледь уловимими апельсиновими квітами. Містичний шлейф створюється із фінальними акордами тропічної ванілі, сандалу та амбри.

Жіночий, ніжний, романтичний і запаморочливий аромат Gucci Bloom чудово підійде для використання у світлу пору доби найпривабливішими та найпривабливішими представницями прекрасної статі. Він легко зуміє завершити образ неперевершеної, карколомної леді, яка любить перебувати в центрі уваги та насолоджуватися захопленими поглядами оточення. Першими на гарячій шкірі розкриваються запашні, неземні акорди жасмину самбак. У серці парфумерної композиції безроздільно панує запашна, екзотична тубероза зі своєю елегантністю і витонченістю. Завершальне слово залишається за хтивим, чарівним коренем ірису, який надає аромату особливу легкість і напівпрозорий серпанок. Якщо ви хочете здивувати представників протилежної статі своїм бездоганним образом, обов'язково доповніть його шикарними парфумами Gucci Bloom.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
olyabond555
olyabond555
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари