Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода tohfa pink bait al bakhoor практично повні 100 мл

520 грн
Опис

Ціни на парфумерію знаходьте лояльні та буду рада, якщо аромати отримають любителі господинь).

Tohfa Pink Bait Al Bakhoor — парфумована вода, з кришечкою, з коробочкою. З 100 мл зроблені кілька пробних пшиків. Флакон і спрей в ідеальному стані. Спрей якісний, не протікає. У коробочки на верхній панелі є вм'ятина.
Флакон дуже красивий! Усі написи зроблені золотою фарбою, важко фотографувати.
Дата виробництва — 04.2021. Термін придатності – до 04.2026.
Виробництво — ОАЕ. Торгова марка — Afnan.
ОРИГИНАЛ

Належить до групи ароматів квіткові. Верхні ноти — ваніль, білі квіти та троянди; середні ноти — цитруси, пудрові ноти та жовті квіти; базові ноти — кокос, білий мускус і квітка апельсина.

Парфумерна вода для жінок Bait Al Bakhoor Tohfa Pink — це оригінальний і стильний квітково-пряний аромат, у який ви неодмінно закохаєтеся і з яким не будете бажати розлучатися ні на мить.
Золотисто-рожевий флакон сучасного дизайну чудово передає особливу енергетику, укладеного в ньому парфумів. Тоді як сам аромат занурить вас в ароматичну мелодію літа та додасть вашому образу особливої яскравості та самобутності. У верхньому акорді запашні, трохи терпкуваті відтінки білих квітів поєднуються із шовковисто-пряним ароматом троянди та найніжнішою солодкістю ванілі. Їм на зміну в серці композиції приходить мерехтлива пелена пудрових нот і гіркуваті відтінки цитрусів. А завершує звучання парфумів Tohfa Pink солодкувато-горіховий запах кокоса та цитрусові відтінки сонячного апельсина, загорнуті в хмару найніжнішого білого мускусу.

Східний, ніжний, гурманський аромат. Чарівний і жіночний. Трохи кокетливий, оксамитовий, обволікальний. Ванільна троянда, солодкий мускус і пудрові ноти. Гарно та екзотично. Яскраво й оригінально. Солодкість легка, не задушлива. Не важкий і не липкий.
Привабливий і по-східному манкий.
Стійкість — дуже висока. Шлейф — довгий, смачний, манкий.

Задавайте, будь ласка, питання, якщо вони з'явилися у Вас у процесі ознайомлення, я швидко та з задоволенням виступлю на них!

Відсилання після 100%-ї оплати на картку Приватбанка.
Доставка за Вашим вибором — Укрпошта, Нова пошта з оплатим пересилання під час отримання.

Не забудьте подивитися інші свої оголошення! Є гвинтажі та рідкості!

Будьте найчудовішими, найелегантнішими та найчарівнішими!
Вдалих Вам покупок!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Золотистий
  • Рожевий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари