Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Парфюмерная вода comme une evidence yves rocher 50 мл

730 грн
Опис

Об'єм: 50 мл
Формат: Стандартний
Тип: Парфумована вода
Сімейство аромату: Шипровий
Країна-виробник товару: Франція
Оригінал!

Ми створили цей дивовижний і чарівний шипровий аромат, щоб підкреслити унікальну індивідуальність кожної жінки.

Жіночність і емоційність створюють свій неповторний коктейль жіночої природи, роблячи представниць прекрасної статі такими різними й нескінченно привабливими. Базову ноту Аромата містить Ефірна олія Дамаської Троянди .

Як саме серце жіночої природи, Дамаська Троянда занурює в чуттєву медово-солодку витонченість , огортає оксамитовим шлейфом із легкими нотками десерту Праліне.

Щоб зберегти багатство ароматів цих цінних квіток, їх збирають рано вранці, щоб денне Сонце не встигло випарувати росу на їхніх прохолодних пелюстках. Ефірна олія бергамоту В ароматі Бергамота ніжно та гармонійно поєднуються сонячні, життєрадісні цитрусові нотки.

Ефірна олія Пачулі Одночасно деревний і трав'яний, трохи з гіркуватістю аромат Пачулі розкриває свою наповненість у самому серці аромату, підкреслюючи його силу та глибину. Аромат має напрочуд стійкий запах і впродовж часу розкривається новими нотами — від різких шипрових на самому початку до густих солодких на піку свого розкриття.

Як ранкове Сонце, м'яке й одночасно сліпуче, освітлює своїм яскравим блиском горизонт, так Жінка від Comme une Evidence освітлює своєю наявністю світ навколо себе. Кришка продукту може відрізнятися від зображення на сайті.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 50мл