Всі категорії
Додати товар

Amouroud white hinoki парфумована вода

2700 грн

1418 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

2025 грн
Опис

AMOUROUD
White Hinoki
Парфумована вода залишок у флаконі 54мл/100мл

Країна походження:США
Клас:ніша
Стать:для чоловіків, для жінок
Група ароматів:деревний, зелений, пряний
Характер аромату:терпкий, шлейфовий.

Вираження складного в простому. Прообразом цього аромату є дерево хиноки родом з Японії, де воно має сакральне значення. З давніх часів це дерево використовувалося для будівництва храмів в місцях релігійного поклоніння. Його цитрусово-деревний аромат, що зачаровує, дозволяє перенестися в далекі місця, заховані в потаємних куточках природи. Цей п'янкий аромат наповнює вас приємним відчуттям цілковитого спокою.

Саме таке відчуття вдалося створити парфумеру Angelique Nadau, яка поєднала магічні властивості імбиру, апельсина та білого перцю, щоб витончено збалансувати аромат White Hinoki за рахунок злегка приглушених відтінків. Це майже як просвітлення. У самому «серці» цього аромату розкривається поєднання лабданума, геліотропа та кориці, яке вносить елемент надзвичайної глибини та насиченості.

Angelique подарувала нам повноцінний витвір мистецтва, який здатний полонити та перетворювати. Ім'я цього твору - аромат White Hinoki. Ноти бурбона та тютюну, що лежать в його основі, дозволяють по-справжньому відчути кришталеву чистоту білого кедра.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
sssss777
Perfumer
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари