Всі категорії
Додати товар

Парфюмированная вода yves saint laurent black opium 30 ml

2100 грн
Опис

Парфюмированная вода Yves Saint Laurent Black Opium 30 ML
Вода з USA. Повний флакон, декілька разів використала.
Yves Saint Laurent представляє пряногурманську композицію для жінок Black Opium Neon. Композиція є одним із фланкерів серії Black Opium 2014 року випуску, яка також стала фланкером культового Opium 1977 року.
Black Opium Neon - це новий поворот у класичному Black Opium Eau de Parfum, який дозволяє зануритися в чарівну і яскраву композицію. Новинка розкривається екзотичними фруктовими мотивами пітахайї. Центральні ноти білих квітів зливаються з квітками апельсина, а глибокі базові відтінки звучать енергією кави.
Аромат є ідеальним поєднанням спокуси і солодощі. Вивчивши його ближче після нанесення, ви помітите тривале звучання м'яких, теплих, пряних нот та аромат білих кольорів, що відкривають яскравість тропічних та екзотичних почуттів. Флакон Black Opium Neon, відрізняється від класичного Black Opium Eau de Parfum, маючи видовжену форму. Знамените кругле вікно освітлене неоновим рожевим кольором, що робить його одночасно яскравим та сучасним
Сучасний аромат Yves Saint Laurent Black Opium є інтерпретацією оригіналу. В ньому відчувається неймовірна чуттєвість, акцентується увага на таємничому й навіть темному боці композиції. Над створенням цього букета працювали кілька парфумерів: Nathalie Lorson і Marie Salamagne у співпраці з Olivier Cresp і Honorine Blanc. Центральним акордом став мотив кави, який інтригує своєю млосністю й інтенсивністю. Своєрідний гламурний рок цих парфумів додає звучанню ванілі, жасмину, рожевого перцю, флердоранжа, кедра та пачулі. Флакон Yves Saint Laurent Black Opium усипаний блискітками, доповнюючи в такий спосіб образ цього яскравого та стильного аромату. Гармонійне звучання композиції створює образ чуттєвої й розкішної жінки, привабливої спокусниці, здатної на зухвалі та вільні вчинки.
Тип Парфумована вода
Стать жіноча
Об'єм 30 мл
Група ароматів гурманські, пряні
Країна виробник Франція
Початкова нота мандарин, пітахайя, цитрон
Нота серця апельсиновий колір, жасмин самбак, кава
Кінцева нота ваніль, мускус

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари