Всі категорії
Додати товар

Парфюмерная вода пур тужур pour toujours

950 грн
Опис

Об'єм: 30 мл. Нова. без коробки.

Pour Toujours — це особливий аромат. Він був створений спеціально до дня весілля засновника Компанії Faberlic Алексея Нечаєва та його подружжя Олени та представлений у дар гостям на пам'ять про цю світлу подію. Аромат такий сподобався гостям, що вони стали цікавитися, як отримати ще один флакончик парфумів. Так Pour Toujours з'явився в продажу. Кожен флакон супроводжує листівка-побажання від Алексея й Олени.

Аромат Pour Toujours міг з'явитися тільки в місті кохання — у Парижі. Там само народилася назва Pour Toujours, що в перекладі означає «назавжди». Ці слова традиційно виражаються під час весільної церемонії у Франції.

Напрямок аромату: зелений, квітково-цитрусовий аромат.

Підважне парфумерне вбрання нареченої витканий із мерехтливого блиску початкових цитрусових і зелених нот, відтінених найтоншими мереживними нюансами фруктів. Квіткові відтінки тендітної конвалії, чарівної ірису та вишуканої троянди в серці аромату, немов ніжний дотик повітряних шовків, у яких Невеста кружляє в передчутті довгоочікуваного моменту. Струменястий амбро-мускусний шлейф полонить зворушливою елегантністю.

Ольфакторна піраміда парфумів
Початкові ноти: бергамот, мандарин, лимон, зелені ноти.
Ноти серця: троянда, жасмин, конвалія, ірис, ананас, груша.
Шлейф: кедр, мускус, амбра.

Аромат Faberlic Pour Toujours створений спеціально для Faberlic французьким парфумером Нежлою Барбір.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
3232julia
aromas
Супер-продавець
Дніпро
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?