Всі категорії
Додати товар

Miss dior absolutely blooming christian dior

350 грн
Опис

100% оригінал дивіться фото.
Продається пробник відливант на 5 мл. З флакона 100 мл.
Ціна вказана з флаконом атомайзером. З огляду на те, що формули аромату змінюються згодом
(переформулювання аромату) не порівнюйте нові та старі версії, вони помітно відрізняються від нас.
Уважно читайте умови доставки товару.
До ціни лота додається вартість (упаковки доставки)
Під час замовлення кількох пробників, флаконів доставка комбінується.
Наявність уточнюйте, оскільки продається товар на інших сайтах.
Уріс 2016 року парфумерний дім Dior уявить новий аромат Miss Dior Absolutely Blooming, що належить до знаменитої колекції Miss Dior. Штатний парфумер дому Франсуа Демаші (Françoi Demachy) зазначений, що нова композиція, що відкривається яскравими фруктовими нотами, призначена для веселих, життєрадісних жінок.
Верхні ноти: Малина, смородина, Гранат і Рожевий перець; середні ноти: Травнева троянда та Півонія; базова нота: Білий мускус.
Miss Dior Absolutely Blooming Christian Dior — це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові фруктові. Це новий аромат, Miss Dior Absolutely Blooming випущений у 2016.
Парфумер: Francois Demachy.
На відміну від попередніх видань колекції, аромати яких були ґрунтуються на поєднанні цитрусових акордів і квітів троянди, нові парфуми розроблені з використанням свіжих квітково-фруктових нот, які підкреслюють веселий, легкий і життєрадісний характер парфюма.
Витончена та вишукана квітково-фруктова композиція Dior Miss Dior Absolutely Blooming, створена штатним парфумером бренда Франсуа Демаші (Francois Demachy), являє собою ще одну інтерпретацію аромату 2014 року Miss Dior Blooming Bouquet. Яскравий рожевий відтінок парфумів підкреслює літнє квітково-фруктове настрою новинки. Найбільш прояв в ароматі насичений запах квітів троянди.
Доставка після повної оплати за лот.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 5мл
Сімейство аромату:
Квіткові