Всі категорії
Додати товар

Valentino very valentino, парфумована вода.

5865 грн з 24 Вер. - додавайте до обраного

6900 грн
Опис

Valentino Very Valentino, парфумована вода.
Флакон зі спреєм, без коробки.
Залишок на фото: 52 зі 100 мл.
Ціна: 6900 грн.

Відправляю "Новою поштою" на протязі 3-х РОБОЧИХ днів з моменту ПОВНОЇ передоплати!
Післяоплати/накладного платежу НЕМАЄ!

Very Valentino від Valentino - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Квіткові Зелені.
Very Valentino був випущений в 1998.
Парфумер: Daniela (Roche) Andrier.
Верхні ноти: Магнолія, Конвалія, Тархун, Чорна Смородина, Бергамот, Мандарин, Апельсин, Лимон; ноти серця: Фіалка, Жасмин, Деревні Ноти, Розмарин, Троянда; ноти бази: Мускус, Сандал, Ваніль, Амбра.

Початкові квіткові акорди створюють враження м'якості та нескінченної ніжності. Променистість мандарину і насолода чорної смородини, чистота конвалії і пікантність бергамота, підкреслені трепетністю магнолії створюють неповторний ефект сучасної романтичності та краси. У серце аромату в гру вступають потужніші і багатоликі ноти троянди, що п'янить, чуттєвої деревини і зворушливого жасмину. При цьому в базі Valentino Very Valentino звучать зовсім інші набагато більш пікантні і зігрівають мотиви сандала, солодкої ванілі та сексуального мускусу. Легкість і свіжість, поєднуються з ласкавою м'якістю та неймовірною чуттєвістю пряних акордів. Неоднозначний і неординарний парфум підходить сучасній жінці незалежний, вільний, стильний і неповторний, адже кожна чарівниця неповторна за своєю суттю. Аналогічно та її ароматний аксесуар неодмінно повинен відповідати настроям та характеру своєї власниці.
Витончений і гармонійний парфумерний коктейль Valentino Very Valentino зібраний у неймовірно прекрасну посудину. Класичний кубічний флакон із потужного прозорого скла приховує за своїми стінками золотисто-сонячну рідину аромату. Невелика біла етикетка та велика кришечка-куб стають основними дизайнерськими елементами оформлення. Вишуканість сріблястої окантовки гармонує із загальним стилем судини та енергетикою благородного ароматного букета.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл
  • 100мл
Сімейство аромату:
Амброві Деревні Зелені Квіткові Пряні Ванільні
Особливості:
Прозорий
Продавець
simka39
simka39
Кривий Ріг
57% виконаних замовлень
Була