Всі категорії
Додати товар

Yves saint laurent black opium over red парфумована вода для жінок 7.5ml

600 грн
Опис

Парфумована вода, солодка, мовби черешневий лікер із краплею кави

Пориньте у вир пристрасті та проживіть ніч, сповнену дикої чуттєвості. Теплий і солодкий дотик парфумованої води Yves Saint Laurent Black Opium Over Red, буде непросто забути. Соковита черешня викликає жагуче сп’яніння, ніжний жасмин додає жіночої впевненості, а про бентежливу екстатичну кульмінацію подбають ноти кави.

гурманська парфумерна композиція з нотами черешні та кави
ще більш насичена фруктовими нотами інтерпретація культового аромату Black Opium
представлений у 2024 році
Склад аромату:
Початковий акорд цієї парфумованої води нагадує свіжий приплив енергії, поєднуючи солодкий черешневий лікер з іскристим зеленим мандарином. Після того, як початкові фруктові ноти осядуть, з’являється захопливо-жіночна нота серця аромату. Ніжні білі квіти, що неабияк пасують прекрасній статі, разом із зеленим чаєм надають парфумерній композиції елегантного й променистого звучання. У шлейфі аромату поєднуються два культові елементи: тепла ваніль і кавовий екстракт. Він несе із собою інтенсивний сміливий аромат, який посилюється чуттєвою есенцією пачулів.

Історія аромату:
Парфумерка Наталі Лорсон (Nathalie Lorson) та її команда хотіли піднести на новий рівень легендарний аромат Yves Saint Laurent Black Opium і перенести його в соковитий фруктовий вимір – у цьому випадку черешні. Їхній насичений колір втілюється в сексуальному флаконі, ніби вбраному в червоне пальто для ще більш чуттєвого ефекту.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Другой
Сімейство аромату:
Гурманські Зелені Фруктові Ванільні

Схожі товари