Всі категорії
Додати товар

🌹lancome la vie est belle rose extraordinaire edp пробник жіноча парфумована вода 1,2ml.

200 грн -40% 120 грн
Опис

🛍️Мінімальна сума замовлення 100грн. будь яких пробників з моїх оголошень!

💎Оригінальна мініатюра (пробник) 1,2мл.
🆕Аромат 2024року!
👛120грн.

✨Тип аромату: квіткові, східні
🍊Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Зелень
🌹Нота серця: Ірис, Дамаська троянда, Троянда, Трояндова вода
🌿Кінцева нота: Амброксан, Деревинні ноти, Мох, Мускус, Сандал

La Vie Est Belle Rose Extraordinaire від бренда Lancome — досконалий східно-квітковий аромат, створений спеціально для амбітних, упевнених у собі та рішучих жінок, які вміють знаходити натхнення в особливостях навколишнього світу. Парфумована вода надихає, підбадьорює, повсякчас додає сил і снаги, розкриваючи широкий світ можливостей перед очима своєї власниці. Цей «невагомий аксесуар» залишить її центром уваги, адресатом щирих компліментів і захоплених поглядів, незважаючи на одяг, зачіску, макіяж, з якими його компонуватимуть.

Початкова нота розповідає про особливості східно-квіткової композиції неочікуваним прологом, де помістилися мотиви сонячного апельсина, хрумкого бергамота, запашної зелені. Унікальне «тріо» наповнює енергетичні резерви, вказуючи шляхи до стрімкої реалізації омріяного.

Нота «серця» терпляче спостерігає за непередбачуваною грою прологу, втім, щойно дамаська троянда з’являється на обрії — це означає, що настав період домінування кульмінації. А там свої витоки, мов дорогоцінний скарб, стережуть іскри барвистого іриса, тендітних трояндових бутонів та їхньої духмяної води.

Кінцева нота поступово витісняє свіжість попередньої фази солодом амброксану, сигналізуючи про наближення безкрайнього мускусного шлейфа, прикрашеного деревинними візерунками, малюнками з моху та сандала.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Сімейство аромату:
Амброві Зелені Східні
Клас парфумерії:
Люкс
Формат:
Мініатюра

Схожі товари