Всі категорії
Додати товар

Viktor & rolf good fortune парфумована вода для жінок, 10 мл

550 грн -10% 500 грн
Опис

Viktor & Rolf GOOD FORTUNE парфумована вода для жінок, 10 мл

Ціна 500 грн.

Аромат, який закликає вас творити свою власну долю.

Мрієте про щасливу долю? Фортуна – це зовсім не випадковість, і вона у ваших руках! Саме ця ідея стала натхненням для створення парфумованої води для жінок Viktor & Rolf GOOD FORTUNE. Її аромат втілює позитивне ставлення до життя й нагадає вам про вашу силу творити власну долю.

квітковий аромат
представлений у 2022 році
веганський склад
Склад аромату
Неймовірно приваблива й насичена ароматична композиція відкривається нотами фенхелю й тирличу. Однак за мить відчувається аромат білих квітів жасмину, який додає композиції сонячної яскравості. На тлі ароматичної композиції звучать привабливі, кремові ноти ванілі, які супроводжуватимуть вас у шлейфі аромату.

Історія аромату
Аромат Viktor & Rolf GOOD FORTUNE, представлений у 2022 році як нова лінійка бренду, є втіленням сучасної духовності. Вже сам флакон натякає на те, що в ньому приховано аромат, який має потенціал, подібний до сили чарівного еліксиру, описаного в книгах магічних заклинань. Еліксир, який надасть вам сили творити власну долю. Якщо ви відчуваєте непереможну єдність жіночої спільноти, то цей аромат створено саме для вас.

Відповідно до довгострокових екологічних зобов’язань бренду Viktor & Rolf, новий аромат був створений без жодних компонентів тваринного походження. Ваніль, яка міститься в його складі, була зібрана екологічним способом на Мадагаскарі.

Обміну, повернення та ТОРГУ НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 10мл
Сімейство аромату:
Ванільні

Схожі товари