Всі категорії
Додати товар

Creed love in white, 75мл ниша!

1999 грн -8% 1850 грн
Опис

Creed Love in White, 75мл
Нові.
У листопаді 2005 року парфумерний дім Creed у Нью-Йорку представив дивовижний жіночий аромат під назвою Love In White. Вишукані парфуми — це втілення яскравих і потужних подорожей Олів'є Кріда в усьому світі. Для створення розкішного шедевра він використовував найрідкісніші інгредієнти з п'яти різних континентів.

Унікальний парфумерний букет миттєво заворожує свіжими, насиченими та терпкими пахощами цедри італійського апельсина. «Серце «композиція чарує переливами найвитонченіших кольорів: єгипетського ірису, італійського жасмину, нарцисів, зібраних на берегах Французької Рив'єри, болгарської троянди та магнолії, яка росте в горах Гватемали. П'янкий квітковий букет пробуджує незвичайну ніжність і чуттєвість. Мізорський сандал, калабрійська сіра амбра та ваніль у завершенні надають аромату надзвичайну вишуканість і вабливу елегантність.

Love in White — аристократичний аромат, дуже ніжний, м'який, жіночний, він немов відтворює найкращі грані жіночої душі. Тонкий шлейф м'яко огортає свою володарку та підкреслює образ справжньої леді. Навіяний враженнями пані Olivier Creed від подорожей північним морям — природної стихії, що об'єднує все людство, — Love in White претендує на звання найкращого аромату в портфоліо Creed.

Флакон Love In White, виготовлений у сяйному білому кольорі, чудово підкреслює концепцію ніжних, легкого та повітряних парфумів, створених для витончених, романтичних і загадкових леді.
Стать: для жінок
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові, цитрусові
Початкова нота: Цедра апельсина
Нота серця: Болгарська троянда, Ірис, Італійський жасмин, Магнолія, Нарцис, Рис
Кінцева нота: Ваніль, Сандал, Сіра амбра

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
43% виконаних замовлень
Була

Схожі товари