Всі категорії
Додати товар

Акція парфумована вода mellony woman 100мл франція мега знижка

400 грн
Опис

Така велика знижка діє тільки до нового року

Дуже вигідна пропозиція. ПАрфуми виробництва Франції. Обсяг 100мл!

Яскраві квітково-фруктові парфуми - Mellony Woman: він просто іскриться щастям! Фруктове тріо з нот яблука, огірка і дині бадьорить свіжістю, полуниця, жасмин і апельсин нагадують про найрадісніші моменти, а шлейф з трояндою, карамеллю і мускусом змушує чоловіків обертатися вам услід. Ідеальне доповнення до теплого светра і гарного настрою!

ПАРФУМОВАНА ВОДА MELLОNY WOMAN, 100 МЛ
Це відображення почуття радості твого серця. Яскравий аромат насичений квітково-фруктовими нотами, які допомагають насолоджуватися кожною миттю життя. Парфумерні ноти, немов чарівний сад, відкриваються одна за одною і дарують атмосферу свіжості, невичерпноЇ енергії та позитиву. MELLONY - це квінтесенція почуття надзвичайної радості.
MELLONY WOMAN - вибір життєрадісної і енергійної дівчини. Аромат відкривається нотами стиглої ароматної дині. Освіжаючий огірок і соковите яблуко додають аромату безтурботного, веселого характеру. Фруктові акорди врівноважують несподіваний аромат жасмину, який наповнює композицію сяйвом і світлом. Апельсин і полуниця підсилюють відчуття свіжості.

Найбільш стійкі ноти композиції - насичений мускус і кремова карамель. Ми також відчуємо королівську троянду, яка накриває хвилею пахучого щастя.

Радість - це стан душі, проявлений в новому ароматі від LAMBRE - MELLONY. Фруктово-свіжі і стрімкі - ідеальні парфуми для тих, хто з нетерпінням чекає нового сходу сонця.
Аромати: квіткові, фруктові
Верхні ноти: диня, огірок, яблуко
Ноти серця: апельсин, жасмин, кориця, полуниця
Базові ноти: карамель, мускус, персик, троянда
Країна виробник: Франція

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Зелений
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл