Всі категорії
Додати товар

Kilian rolling in love 50 мл парфумована вода

1850 грн
Опис

kilian rolling in love 50 мл парфумована вода
Новий
🍒Дуже стійкий і шлейфовий аромат

Класифікація: нішева
Тип аромату: східні, мускусні
Стать: унісекс
Початкова нота: Амбрета, Мигдальне молоко
Нота серця: Боби тонка, Ірис, Фрезія
Кінцева нота: Боби, Мускус, Тубероза

Країна ТМ: Франція

By Kilian Rolling in Love Eau De Parfum — парфуми, що стали подією. Випущений у 2019 році, він відкрив нову сторінку в історії бренда, втім, зберігши принцип елітарності та вишуканості. Це білий квітковий аромат сімейства Kilian Narcotics, який, попри новизну, зумів завоювати серця. Попри традиції, знаменитий парфумер Паскаль Горен і креативний директор Кіліан Хенннесі зробили аромат майже монохромним, зосередженим на описі одного почуття, яке вгадується безпомилково. Це любов у такій високій концентрації, що буквально «проникає під шкіру».

Яскравий мигдаль із мускусним відтінком амбрети відкриває аромат. Серце з білої фрезії та легких фруктових нот ірису підсилює «біле» враження, яке плавно завершує дивовижний, спокусливий, майже кондитерський шлейф. У ньому ніжна ваніль сусідить зі вершковою карамеллю бобів тонка, але їх солодкість врівноважується чуттєвістю мускусу та звабливою туберозою.

Незвичайний для білого аромату яскраво-червоний флакон надає образу завершеності, адже любов — завжди найяскравіше, найзагадковіше відчуття. Як завжди в Kilian, флакон багаторазовий, втілює

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
42% виконаних замовлень
Була

Схожі товари