Всі категорії
Додати товар

Парфумерна вода avon premiere luxe прем'єр люкс 50 ml оригінал

400 грн
Опис

парфумерна вода Avon Premiere Luxe прем'єр люкс 50 ml оригінал

Тип аромату: квіткові, шипрові
Стать: для жінок
Початкова нота: Гранат, Грейпфрут, Груша, Чорна смородина
Нота серця: Гарденія, Жасмін, Магнолія
Кінцева нота: Пачулі, Праліне, Сандал
Зроблено у: Польща, Англія
Прем'єра аромату: 2013

Звертайте увагу на країну виробника - тому що Avon Росія і поряд не лежав із цими засобами !!!!!!

Парфюмова вода Avon Premiere Luxe For Her створена для розкішної, чуттєвої жінки, яка звикла бути в центрі уваги. Кожен вихід – це бенефіс, кожен крок – променад, а кожен вдих – неземне блаженство. Саме так сприймають оточуючі цей незабутній шипровий аромат у казковому обрамленні благородних квітів.
З перших нот відчувається це складне переплетення соковитої гіркуватості грейпфрута, м'якої грушевої солодощі та важкого пахощів чорної смородини. Легкі, іскристі відгомони граната вдало вписуються в цю палітру, поступово знаходячи насиченість і витонченість. Три королівські квітки, гарденія, магнолія і жасмин, переплітаються в єдиному парфумерному божевілля, готові звести з розуму, зачарувати і загіпнотизувати оточуючих. А прозорий сандаловий шлейф ще більш гармонійно доповнює букет, нагороджуючи його солодкими моментами із відтінків пачулів та праліне.

Premiere Luxe - розкішний аромат, що повністю розкриває чуттєвий потенціал трьох дорогоцінних кольорів: магнолії, жасмину, гарденії.

«Я створив цей аромат, ґрунтуючись на нотах трьох екзотичних та дорогоцінних білих кольорів. Робота з ними виявилася захоплюючою – їхні ноти подарували аромату дуже жіночне та чуттєве, але в той же час елегантне звучання», – парфумер Вінсент Шаллер (Vincent Schaller)

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код десь намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу, хоча деякі стокові навіть не зачеплені позиції, але як це дізнатися.

Пересилаю джастин, укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Фіолетовий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари