Всі категорії
Додати товар

Духи lost cherry 🍒 tom ford (розпивши)

500 грн
Опис

ЗНИЖКА ДО НОВОГО РОКУ!!! 🎉🛍 Культовий парфум Тома Форда - найкрасивіша вишня 🍒 в парфумерії 🏆 Аромат стартує яскраво і, що дивно, без спиртової ноти взагалі. З флакона буквально виривається соковита, зріла, навіть трохи забродивша вишня під руку з терпким мигдалем. Аромат заповнює весь простір навколо з першого пшику. Далі вишня починає звучати трохи тихіше, аромат вмощується і стає набагато більш складним і багатогранним. Аромат солодкий, але не можу сказати, що гурманський. Хоч і майже всі ноти їстівні, разом вони перетворюються а якийсь замріяний, чуттєвий аромат, який пробуджує зовсім не апетит, а бажання. На моїй шкірі аромат сидить, як прибитий, з ранку та до самого вечора.
Tom Ford Lost Cherry я сприймаю, як більш глибокий і серйозний аромат, ніж звичні істинно жіночі парфуми варіації на вишневу тему. Це, дійсно, НАЙБІЛЬШ компліментарний аромат моєї колекції на даний момент.
Піраміда аромату🍒
Верхні ноти: Вишня, Гіркий мигдаль і Лікер; Середні ноти: Вишня, Слива, Турецька троянда і Жасмин Самбак; Базові ноти: Боби тонка, Ваніль, Перуанський бальзам, Кориця, Бензоїн, Сандал, Кедр, Гвоздика (пряність), Ветивер, Пачулі.

Ціна в оголошенні за 5мл Ціна за 1мл - 100 грн (120 грн❌)
По всім питанням звертайтесь в особисті повідомлення 💌

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари