Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Парфумована вода elizabeth arden 5th avenue after five 125мл. оригінал. виробництво сша

1155 грн
Опис

НЕЗАБУТНІЙ ВЕЧІР НА П'ЯТІЙ АВЕНЮ 5th Avenue After 5 від Елізабет Арден - це парфумована вода для жінок, що належать до сімейства Floral Woody. На цей раз вона описує сучасну, привабливу і пристрасну жінку, яка насолоджується ексклюзивної нічним життям Манхеттена, місця, де панують розкіш і вишуканість, включаючи кращі нічні клуби Нью-Йорка. Цей аромат був створений в 2005 році парфумером Олів'є Жиллотеном. Він хотів віддати данину поваги нічного життя Нью-Йорка, будь то романтичний вечір або весела ніч з друзями, але завжди з гламуром і елегантністю. Знакові та незабутні моменти, які назавжди залишаться в нашій пам'яті завдяки цьому парфуму. Його нюхова піраміда починається зі злегка фруктових нот, абсенту крайнощів, ні занадто солодкого, ні надто свіжого, створюючи приємне відчуття, створюване комбінацією жимолості, коріандру, сливи і бергамота. Потім ми можемо оцінити квіткове серце, яке складається з квітки індійського лотоса, жасмину, шафрану і конвалії, ультра жіночного і сексуального. Нарешті, його післясмак завершується надзвичайною чуттєвістю з нотами берези і мускусу. Многие считают, что запах этого аромата родственен запаху классического 5th Avenue. Ты неправ. Аромат отходит от серьезности своего предшественника и принимает более территориальный и неформальный тон. Настоящее оружие соблазнения.

Этот парфюм подойдет на ночь. Точнее, и как следует из названия, после 17:00. Неожиданные вечера, переходящие в вечные ночи. Аромат, который выделяется из толпы в большом городе.

.
Ольфакторная группа: цветочные древесные.
Верхние ноты: бергамот, грейпфрут, водные ноты и калон. Середні ноти : квітка індійського лотоса, жасмину, шафран і конвалія Базові ноти: береза, сандалове дерево, боби тонка і мускусу. Країна виробник США. Об'єм 125 ml-1100 грн При покупці парфумерії вартістю від 2000грн-подарунок покупцю Туалетна вода revlon charlie 100мл, оригінал. виробництво Великобританія або Шампунь revlon flex keratin . 650мл. виробник Іспанія.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл 125 мл

Схожі товари