Всі категорії
Додати товар

Парфум для білизни і ліжку bijoux

1130 грн з 24 Вер. - додавайте до обраного

1329 грн
Опис

Чи знаєте ви, що запах здатний пробуджувати спогади? Досить відчути аромат, який пов'язаний з певною подією або відчуттями, і зараз, давно, здавалося б, забуті спогади оживуть! Наш мозок дуже добре запам'ятовує аромати, тому нюх – найшвидший спосіб розбудити пам'ять. Флакон L Essence Boudoir du забезпечений пульверизатором – точь-в-точь як колекційні флакони для духів, які стояли в будуарах Срібного століття. Такий флакон буде відмінною прикрасою для тумбочки або туалетного столика. Когда содержимое закончится, флакон можно использовать повторно – достаточно заправить его снова. А чтобы ни одна капля драгоценных духов не пропала, после заправки как следует закупорьте флакон оригинальной пробкой.

L'Essence du Boudoir от Bijoux Indiscrets – идеальный способ создать чувственную, романтическую атмосферу, которая согреет вас даже в самый пасмурный день. Распылите аромат на простыни, окутайте соблазнительным облаком ту часть квартиры, где вы предпочитаете заниматься любовью или же нанесите L'Essence du Boudoir на ватные диски и поместите их в комод или в ящик для белья.

Парфуми для постільної білизни L Essence Boudoir du містять тільки натуральні інгредієнти! Не містять продуктів тваринного походження і феромонів. Не містять парабенів, мінеральних масел і продуктів тваринного походження. Не містять цукру і глютену. Не тестувалися на тваринах. Не містять спирт. Витончений флакон з пульверизатором у вінтажному стилі — прекрасний подарунок вашій обраниці. Виготовлено в Іспанії. Гарантія якості! В упаковці: Парфуми для постільної білизни з пульверизатором L Essence Boudoir du від Bijoux Cosmetiques (100мл).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Клас парфумерії:
Натуральна

Схожі товари