Всі категорії
Додати товар

Колекція парфумів auud discovery 7x 2 мл

3400 грн
Опис

#roja КОЛЕКЦІЯ AUUD DISCOVERY
7X 2 МЛ ЗРАЗКИ РОЗПИЛЬУВАЛЬНИКІВ Наші твори Aoud відображають таємничу екзотику Близького Сходу. Насичені, екзотичні та складні аромати неперевершеної розкоші, вони дозволяють відкрити для себе світ таємних насолод, яких жадають усі. Aoud - це творіння, яке віддає шану традиційній суміші троянди, шафрану та ауду, надаючи йому сучасний відтінок сучасної епохи.

Amber Aoud — це солодкий і розкішний аромат, який поєднує в собі солодкість інжиру та бензоїну з пряною теплотою ванілі на традиційній базі Aoud.

Musk Aoud — це унікальна інтерпретація, яка поєднує суху, деревну теплоту шипрового стилю з традиційним близькосхідним стилем Aoud.

Sweetie Aoud - це апетитна гурманська композиція, яка поєднує унікальний кондитерський акорд із екзотичним шаром ладану та ауду.

Enigma Aoud — це екзотична інтерпретація нашого культового парфуму Enigma, яка поміщає солодкість троянди, персика, сандалового дерева та ванілі на основі Aoud.

United Arab Emirates - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Квіткові Фруктові.

Sultanate of Oman — це глибокий і деревний аромат, який зачаровує власника сумішшю ладану та шафрану на нотах сандала та деревини Ауд.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари