Всі категорії
Додати товар

Відливант по 4 мл lancome idole le parfum та lancome idole nectar

300 грн
Опис

З особистої колекції відливанти.
Опис Lancome Idole

Парфумери іменитого бренда Lancome зуміли вловити енергетику справжньої сучасної жінки – енергійної, цілеспрямованої, що не боїться мріяти і втілювати свої бажання у життя. Водночас саме в них горить справжній вогонь жіночності, що складається з ніжності і чуттєвості трояндових бутонів. Створюючи свою композицію, вони зуміли втілити все це у прекрасній парфумованій воді Idole.

Ольфакторна піраміда парфумованої води Idole бренда Lancome:

Початкова нота звучить, немов плавний, повільний, бентежний пролог до захопливого роману. Солодкі нотки груші й енергійна свіжість бергамота створюють настрій і готують до розкриття нот серця.

Ноти серця – це вишуканий, чуттєвий танець двох найніжніших квітів, де провідна роль віддана царственій троянді, а ніжна прохолода жасмину створює дивовижне, обволікальне обрамлення.

Базові ноти представлені елегантним шипровим поєднанням пачулів і білого мускусу. Вони підкреслюють благородне звучання кедра й оповиті ніжною спокусою ванілі.

Опис Lancome Idole Nectar

Парфумована вода Idole Nectar бренда Lancome – справжній бестселер в індустрії краси, про унікальність і неймовірну стійкість якого знають не лише жінки, а й чоловіки. Багатогранна композиція, створена шляхом поєднання східних та гурманських нот, допомагає розслабитися, позбутися втоми та розбавити будь-який образ шармом та легкістю елітного «аксесуара». Невимушене віяння популярного аромату надихає, мотивує, усуває прикрощі, рутину і скутість. Одного розпилення запашної консистенції достатньо для того, щоб позбутися невпевненості, скутості та сумнівів, рішуче досягаючи поставленої мети.

Початкова нота стрімко огортає реальність дорогоцінною завісою, грані якої розшиті золотистими нитками величних троянд — болгарської, граської та турецької. Квітковий вступ вмить перекриває собою все, що було до, допомагає подивитися на те, що відбувається крізь призму рожевих окулярів.

Нота «серця» зовсім не поступається казковому вступу, а навпаки — підносить його унікальність використанням млосної карамелі та хрумкого попкорну. Незвичайний дует розбурхує потайні куточки свідомості, змушує згадати про найдобріші і безтурботні мрії.

Кінцева нота, представлена витонченим ванільним шлейфом, довго грає веселкою на тілі своєї власниці, захищає її від негативу, розладів та будь-яких обмежень.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Сімейство аромату:
Гурманські

Схожі товари