Всі категорії
Додати товар

Masque milano love kills 2 мл пробник

350 грн
Опис

Пробник 100% оригінал. Новий. 2 мл.
Квіткова композиція унісекс Love Kills італійського нішевого дому ароматів Masque Milano продовжує парфумерну серію Act. III, присвячену театру. Автор аромату, молода талановита французька парфумер Кароліна Дюмур, розкриває в гарній і освіжній композиції з легким східним звучанням запах розпустошеної благородної червоної троянди, пишність якої тільки злегка зачіпила тінь згасання. У новій композиції Masque Milano Love Kills є драматизм. Нам показують картину, де після чуттєвої любові та всепоглинальної пристрасті треба зраджувати та щастя, розбите на осколки. Ці парфуми розповідає історію прекрасної та чарівної любові, де все на сцені сяє і світиться від щирих почуттів головних героїв. Але одна найменша помилка — і ось кинджал пронизив чисте та невинність серце одного з коханих. Все навколо руйнується, і серце закоханої людини закінчується кров'ю... яскраво-червоної, як троянда.
В основі інтенсивного, помірно насиченого, майже гурманського квіткового аромату з кисло-солодким відтінком міститься виразний запах червоної троянди, змішаний із нотами листя пачулів, свіжими спеціями й амброю, основний акорд підкреслюють більш помірні ароматичні, деревні та мускусні акценти.
Masque Love Kills виблискує своїми оксамитовими гранями. Головний герой парфумів — червона ароматна троянда, благородні мазки якої розкриваються абсолютно непередбачувано. Маленький флакончик вміщує в собі неймовірну силу, яка огортає з ніг до голови та спонукає на сміливі дії. Парфуми підходять представникам обох статей і абсолютно не обмежують Ваш темперамент.

Відсилання після повної оплати за товар.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Сімейство аромату:
Амброві Гурманські Деревні Квіткові Східні
Клас парфумерії:
Нішева

Схожі товари