Всі категорії
Додати товар

Chanel n5 парфумована вода

95 грн
Опис

Chanel N5 - класика, непідвладна часу. Приголомшливий аромат розбурхує серця людей вже не одного покоління. Не наслідуючи нічого, що вже існувало раніше, парфумер Ернест Бо представив Коко Шанель по-справжньому свіжу й нову композицію. П'ятий, найвідоміший, аромат від Шанель захоплює та манить за собою приголомшливою комбінацією троянди з конвалією. Цей букет можна вважати новаторським, тому що в ньому вперше використали альдегіди, щоби трохи притишити дуже насичений аромат квітів.

Жінки всього світу мріяли про цей чудовий витвір парфумерії, який став справжньою сенсацією свого часу. Розкішні й елегантні парфуми настільки просякнуті потужної жіночої енергією, що привертали увагу навіть таких зірок і красунь, як Мерилін Монро і Бриджит Фонда.

Цей аромат від Шанель - єдиний і неповторний. Він приваблює, шокує, заворожує, надихає... Унікальний букет жасмину, троянд і конвалій був покликаний стати найвпізнаванішим і найшанованішим серед парфумів усіх часів.

Жінка з ароматом Chanel №5 перетворюється на леді - елегантну, витончену, прекрасну. Чоловіки вишикуються в чергу за такою досконалістю. Станьте частиною легенди!

Прем’єра аромату: 1921
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: альдегідні, квіткові
Початкова нота: Іланг - іланг, Альдегіди, Бергамот, Неролі, Персик
Нота серця: Ірис, Жасмин, Конвалія, Троянда
Кінцева нота: Ваніль, Ветівер, Дубовий мох, Пачулі, Сандал

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Продавець
oleksa15
oleksa15
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари