Всі категорії
Додати товар

Narciso rodriguez all of me парфумована вода

35 грн
Опис

Narciso Rodriguez All Of Me - сміливий, зухвалий і харизматичний жіночий квітковий аромат, випущений 2023 року брендом Narciso Rodriguez з нагоди 20-річчя культового аромату For Her. Оновлена редакція парфуму створена для нового покоління жінок, які впевнені в собі та здатні показати своє справжнє обличчя, прийнявши все те, що робить їх унікальними. All of Me оспівує унікальність кожної жінки та закликає до самовираження.

Аромат розроблений парфумерами Дорой Багріш-Арно та Дафне Бюже, які втілили в життя мрію дизайнера про найпрекраснішу абстрактну троянду. Композиція поєднує у собі свіжість ранкової роси та аромат пелюсток травневої троянди.

Парфум починає звучання з ванільно-лимонних відтінків магнолії. У серцевому акорді шовковисто-пряний аромат троянди з'єднується з пряно-перечними відтінками герані. А завершує звучання деревно-вершковий сандал, настояний на найніжнішому шовковистому мускусі. Незвичайність парфуму полягає в тому, що у фінальному акорді використано п'ять різних мускусних нот, які теж роблять свій внесок у захоплюючу композицію, надаючи їй особливу граціозність та унікальний стиль.

Прем’єра аромату: 2023
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: міддл ап
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Есенція магнолії
Нота серця: Бурбонская герань, Троянда центифолія
Кінцева нота: Мускус, Сандалове дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
oleksa15
oleksa15
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був