Всі категорії
Додати товар

Парфумована вода byredo, molecule

330 грн -4% 320 грн
Опис

🚩Ціна за 1шт
✅️Парфумована вода, оригінал!
🚩пробники
💠Byredo по 330грн

🌷Sundazed від Byredo - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Цитрусові. Sundazed був випущений в 2019. Парфумер: Jérôme Epinette. Верхні ноти: Мандарин і Каліфорнійський Лимон; ноти серця: Неролі і Жасмин Самбак; ноти бази: Цукрова Вата і Білий Мускус.

🌷Sunday Cologne від Byredo - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Деревні Ароматичні. Sunday Cologne був випущений в 2011. Верхні ноти: Бергамот, Зірчатий Аніс і Кардамон; ноти серця: Лаванда, Герань і Ладан; ноти бази: Ветивер, Дубовий Мох і Пачулі.

💠Vilhelm Parfumerie 350грн

🌷Poets of Berlin від Vilhelm Parfumerie - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Східні. Poets of Berlin був випущений в 2018. Парфумер: Jérôme Epinette. Верхні ноти: Чорниця і Лимон; ноти серця: Бамбук і Ірис; ноти бази: Ваніль, Сандал і Ветивер.

💠 Molecule ginger 280грн

🌷Molecule 01 + Ginger від Escentric Molecules - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Ароматичні Пряні. Це новий аромат. Molecule 01 + Ginger був випущений в 2023 , Імбир, молекула iso

💠Juliette has a gun superdose, not a parfume 220грн

💠 Amouage - 260грн

🌷Lineage від Amouage - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Східні Пряні. Це новий аромат. Lineage був випущений в 2023. Парфумер: Karine Vinchon Spehner. Верхні ноти: Імбир, Перець Сичуань, Шафран і Перуанський перець; ноти серця: Олібанум, Мирро і Пажитник (Грибна трава); ноти бази: Олібанум, Мирро, Лабданум, Ветивер, Бензоїн і Пачулі.

🌷Purpose від Amouage - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів Східні Деревні. Це новий аромат. Purpose був випущений в 2023. Парфумер: Quentin Bisch. Верхні ноти: Олібанум, Чорний та Рожевий Перець, Бергамот і Гвоздичний Перець; ноти серця: Ветивер, Папірус, Сандал і Троянда; ноти бази: Akigalawood, Шафран, Замша і Mystikal.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
maryhkot
maryhkot
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари