Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Anna sui fantasia mermaid туалетна вода жіноча, 15 мл (мініатюра)

419 грн
Опис

Відчуйте чарівність останнього доповнення до серії ароматів Fantasia від Anna Sui - Fantasia Mermaid! Випущений у 2019 році, цей квітково-фруктовий гурманський аромат для сучасних жінок - химерний і чарівний, натхненний культовою героїнею Ганса Крістіана Андерсена. Створений парфумером Крістіаном Провензано, Fantasia Mermaid - це м'який, свіжий, солодкий, яскравий, ароматний і життєрадісний аромат, який переносить вас у морські глибини, викликаючи асоціації з таємницями, чарами та пригодами.

Верхні ноти апельсина, мандарина і кардамону створюють жвавий і підбадьорливий початок, в той час як ноти серця жасмину, півонії та лічі додають квіткового і фруктового шарму. Базові ноти меду, білої деревини та ванілі створюють чуттєву і привабливу основу. Аромат безтурботний і чуттєвий, передає суть жіночності та фантазії зі спокусливою шовковистістю.

Дизайн флакону - справжній витвір мистецтва, із золотою русалкою на кришечці, що ідеально відображає підводне натхнення аромату. Сам флакон має зеленуватий відтінок і грановану форму, що нагадує химерний підводний світ. Аромат Fantasia Mermaid доступний у флаконах об'ємом 15 мл, 75 мл, пропонуючи варіанти для кожного любителя ароматів.

Не пропустіть шанс додати цей унікальний і звабливий аромат до своєї колекції. Замовляйте зараз і вирушайте у подорож до магії русалки Фантазії! Кількість товару обмежена!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Золотистий
Розмір:
  • 15мл
Продавець
perfumeseller
kbeautyaura
Супер-продавець
Київ
77% виконаних замовлень
Був