Всі категорії
Додати товар

Chanel chance eau fraiche eau de parfum парфумована вода

115 грн -5% 110 грн
Опис

По-французьки свіжа та елегантна композиція Chanel Chance Eau Fraiche Eau de Parfum стала чудовим подарунком усім шанувальницям «Шансу» від Шанель, яким хотілося від цього аромату трохи більше інтенсивності, стійкості та експресії.
Композиція в концентрації парфумованої води була створена в 2023 році як продовження версії Eau Fraiche одного з найзнаменитіших творів сучасного будинку Шанель - запаморочливого бестселера Chance. Автором новинки став чудовий майстер Олів'є Польж.
Йому вдалося ніби «підсилити гучність» флагманської версії, зберігши при цьому її кришталеву чистоту і свіжість, яка дзвенить вже в перших нотах, переливаючись цитрусовими тонами цитрона і сплесками хвилюючих альдегідів. Ще чарівніше «серце» твору – тут панує супутник всіх закоханих, запаморочливий жасмин!
Чудовий фінал зігріє вас теплом чуттєвої амбри і шляхетного дерева тика з його незвичайним і дуже гарним шкіряним підтоном.
Пастельно-трав'яний відтінок, який вибрали дизайнери для традиційно круглого флакона, ідеально відображає свіжий та вишуканий, життєствердний характер парфуму всередині – дивовижна ідея для вражаючого подарунка!

Прем’єра аромату: 2023
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Альдегіди, Цитрон
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Амбра, Тикове дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Салатовий
Розмір:
  • Другой
Продавець
oleksa15
oleksa15
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був