Всі категорії
Додати товар

Масляні парфуми роликові

90 грн
Опис

Стійкі масляні парфуми, флакон 10 мл. Стійкість 8-10 год. Економні у використанні. Нові, але ціну знизила, бо вже відкритий флакон (пошкоджена захисна плівка).

Серед безлічі гурманських ароматів - ковток свіжого повітря! Ніжний, сильний, освіжаючий. Аромат трав, у центрі якого троянда, якої ніколи не було в природі. Парфумери спеціально розробили для цієї композиції аромат ідеальної в їхньому розумінні троянди.

Хрустальні акорди листя інжиру, «зшиють» у єдине ціле композицію. Молочно-зелений петигрейн надає аромату холодної краси. Так пахне дівчина-ангел, що спустилася до нас із небес. Свіжий грейпфрут додає гіркуватість, надаючи парфумам вишуканої строгості. Парфумерам вдалося змусити виблискувати навіть ноту рожевого перцю, який переливається тут усіма гранями свого аромату.

🌸Початок піраміди: гіацинт річковий, інжирове листя, петигрен

🌸Центральний акорд: грейпфрут, кардамон, шінус

🌸Шлейфовий акорд: деревно-амбровий акцент, благородний кедр, ветивер, пачулі

Аромат, що втілює чарівний сад, присвячений буйству літньої природи. Орієнтований на сучасних красунь, рішучих і романтичних одночасно. Його власниця природна і спонтанна, не боїться показати емоції, звертає на себе увагу і зачаровує оточуючих.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 10мл
Продавець
ksiyshenka
ksiyshenka
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари