Всі категорії
Додати товар

Issey miyake l'eau d'issey solar violet туалетна вода

85 грн
Опис

Ніжний аромат L'Eau d'Issey Solar Violet Intense від Issey Miyake — це дотик весни до вашої шкіри, пробудження після холоду і морозів, ідеальний вибір для теплої пори року. Фруктово-квіткові ноти туалетної води розкриваються на шкірі поступово та залишають по собі елегантний шлейф. Це новий аромат, який сподобається всім фруктово-квітковим фанатам. Він легкий, але водночас надзвичайно звабливий.

Верхні ноти. Знайомство з ароматом починається із соковитої стиглої груші. Вона не б’є в ніс своєю яскравістю, а ніжно наповнює. Це приємний стан теплої прогулянки на заході сонця, сяйво, що змінює настрій на краще. Аромат виготовлений на 90% з натуральних компонентів.

Ноти серця. Легка фіалка, що западає в серце і не відпускає. Її хочеться відчувати знову і знову. Свіжа, щойно розквітла, зібрана в екологічно чистих регіонах Єгипту.

Базові ноти. Ірис завершує композицію і залишається тішити вас впродовж довгого часу. Пудровий, глибокий і тендітний. Він здивує вас своєю красою, розкрившись до кінця.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
lenalenaanna
lenalenaanna
Житомир
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари