Всі категорії
Додати товар

Carolina herrera good girl 50 мл - духи для жінок (кароліна еррера гуд гьол) дуже...

160 грн
Опис

CAROLINA HERRERA Good Girl 110 мл - Духи для жінок (Кароліна Еррера Гуд Гьол) Дуже стійка парфумерія
Клас: селектив
Стать: для жінок
Група ароматів: східний, квітковий
Ноти: боби тонка, вербена лимонна, кава, мигдаль, тубероз
Carolina Herrera Good Girl Eau De Parfum — квітковий аромат для жінок, що став легендою. Він випущений у 2016 році, парфумерка — Луїза Тернер. Аромат-провокація зухвало заявляє про себе вже назвою і формою флакона. Височенна шпилька — скоріше атрибут поганої дівчинки, а втім, як сказала секс-бомба Мей Вест: «Коли я хороша, я дуже-дуже хороша, але коли я погана, я ще краща». Композиція побудована на контрасті темного та світлого, ніжності та чуттєвості, невинності та спокуси.

Початковий акорд: витончений бергамот, сонячний лимон і тонізувальна чорна кава, посилена мигдальною гіркуватістю. У квітковому серці чуттєва тубероза, яскравий флердоранж, чарівний жасмин самбак, пудровий ірис і свіжа троянда. Розкішний чуттєвий шлейф утворений гурманськими нотами какао та праліне, кориці та ванілі, посиленими мигдально-ванільними переливами бобів тонка. Їх відтіняє вишукана деревина білого кедра, вершкові ноти сандала та темні пачулі. Мускус та амбра додають композиції спокусливих граней і підсилюють стійкість.

Асоціативний ряд: чудова леді в довгій блискучій вечірній сукні йде, гордо піднявши голову. Кивками й усмішками вона відповідає на захоплені погляди та вітання оточення. Сьогодні ця леді — королева вечора, і вона про це знає.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Сімейство аромату:
Амброві Гурманські Квіткові Східні Ванільні

Схожі товари