Всі категорії
Додати товар

Angel thierry mugler 1.2 мл пробник оригінальний вінтаж

200 грн -25% 150 грн
Опис

100% оригінал дивіться фото. Випуск до 2000 року.
Наповнюваність по фото на флаконі відзначений рівнем наповнюваності синьою точкою. Визначали наповнюваність просвічуванням.
З огляду на те, що формули аромату змінюються згодом
(переформулювання аромату) не порівнюйте нові та старі версії вони помітно відрізняються від нас.
Уважно читайте умови доставки товару.
До ціни лота додається вартість (упаковки доставки)
Під час замовлення декількох пробників, флаконів доставка комбінується.
Наявність уточнюйте, оскільки продається товар на інших сайтах.
Angel, Thierry Mugler — аромат із наддозою солодощів: шоколаду, карамелі, меду, ванілі, цукрової вати, бобів тонка та кокосових продуктів. До 1992 року таких солодких ароматів не було. Лакомий, гурманський характер йому надали хімічне з'єднання C7H8O3 (етилмальтол). До речі, він був відомий із шістдесятих, але використовувався лише в харчовій промисловості.
Angel — перший в історії аромат без ноти квітів, аромат-основоположник гурманіки.
До ангела, жодна жінка й жоден парфумер неterявляють собі, щоб квіткових нот практично не відчувалися в жіночих парфумах. Навіть найнезліші шипри минулих років так чи інакше, але зачіпали квіткові теми. Але тільки не «Ангел». Квіти тут — лише напівпрозорий фон, покликаний відтінити та посилити зовсім інших артистів — в основу аромату ляслі ноти праліне та шоколаду з пачулів, і з кожним із цих інгредієнтом парфумери усвідомлено переборшили, створивши нову хвилю парфумерної моди та зробивши це фішкою парфумерного дому Тьєррі Мюглера.
На такий жорсткий експеримент у ті роки міг вирішитися тільки Тьєррі Мюглер, футуристичний дизайнер-авангардист, якого зараз називають Том Фордом своєї епохи. Людина, чий талант межує з геніальністю. Вдалий у всьому, за що б він не скорився. Стандартні рішення його ніколи особливо не захоплювали, тому модельєр запустив революційний за формою та вмістом аромат Angel.
Доставка після повної оплати за лот.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Другой
Сімейство аромату:
Гурманські Квіткові Шипрові Ванільні