Всі категорії
Додати товар

Оригінал,новинка 2024 yves saint laurent libre flowers & flames парфумована вода

110 грн
Опис

Libre Flowers & Flames – це новий квітковий вибух від Yves Saint Laurent.

Сексуальне тепле переосмислення класичного аромату Libre, навмисно чуттєвий і квітковий, він об'єднує новий акорд палкої і потужної пустельної лілії з білоквітковими акордами туберози, апельсинового цвіту та унікальними нотами пальмової квітки.

Верхні ноти розкриваються свіжим акордом лавандину - одна з найбільших парфумерних культур у Франції. Зачаровуючись серцем Libre Flowers & Flames та віддаючи данину спадщині будинку та улюбленій квітці Ів Сен-Лорана, парфумери додали новий чуттєвий квітковий акорд, який палає теплими та пряними нотами – акорд пустельної лілії. Звучання аромату далі розкривається нотами пальмової квітки, та переносить нас у спекотний полудень марокканських садів Ourika Community Gardens. Цей унікальний інгредієнт, ніколи раніше не використаний в парфумерії, додає аромату текстури, вершковості та ніжності.

Свіжа лаванда Diva та квіткова тубероза, спеціально створені для YSL Beauty, надають аромату сучасного та розкішного звучання з сонячними, лактоновими та пряними нотами.

Завершує цю ароматну композицію настій бурбонської ванілі з бальзамічними тонами, додаючи потужний і текстурований ефект пряної ванілі.

Парфумована вода Libre Flowers & Flames представляє новий кутюрний відтінок флакону, який підпалює класичні коди флористики. У новому золотисто-пісочному кольорі цей коштовний камінь відображає сяйво і тепло своїх ольфакторних нот, додаючи сексуальний та елегантний штрих до вашого гардеробу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Сімейство аромату:
Пряні Ванільні

Схожі товари