Всі ΠΊΠ°Ρ‚Π΅Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ—

Byredo pulpπŸ’₯original Π²Ρ–Π΄Π»ΠΈΠ²Π°Π½Ρ‚ Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΠΈΠ² затСст Ρ†Ρ–Π½Π° Π·Π° 0,5ΠΌΠ»

100 Π³Ρ€Π½ -55% 45 Π³Ρ€Π½
Опис

ΠžΠ Π˜Π“Π†ΠΠΠ›
Π’ ΠΎΠ³ΠΎΠ»ΠΎΡˆΠ΅Π½Π½Ρ– Π²ΠΊΠ°Π·Π°Π½ΠΎ Ρ†Ρ–Π½Ρƒ Π·Π° 0,5 ΠΌΠ» = 45 Π³Ρ€ Ρ†Π΅ Π±Π΅Π· урахування Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°
ΠžΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΡ— travel ΠΌΡ–Π½Ρ–Π°Ρ‚ΡŽΡ€ΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΠ±Π½ΠΈΠΊΠ° 2 ΠΌΠ» (як Π½Π° Ρ„ΠΎΡ‚ΠΎ) - Π·Π°Ρ€Π°Π· НІ Π² наявності.
Π„ Π ΠΎΠ·ΠΏΠΈΠ² Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ Π· Π’Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ„Π»Π°ΠΊΠΎΠ½Π° ΠžΠ Π˜Π“Π†ΠΠΠ›Π£
Π¦Ρ–Π½Π° Π·Π° 1 ΠΌΠ» = 90 Π³Ρ€ Π—Π°ΠΌΠΎΠ²ΠΈΡ‚ΠΈ МоТна Π²Ρ–Π΄ 2 ΠΌΠ» Ρ– Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
2 ΠΌΠ» = 205Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
3 ΠΌΠ» = 295 Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
4 ΠΌΠ» = 390Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
5 ΠΌΠ» = 480Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
6 ΠΌΠ» = 570 Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
7 ΠΌΠ» = 660Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
8 ΠΌΠ» = 755 Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
10 ΠΌΠ» = 935 Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
12 ΠΌΠ» = 1120Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
15 ΠΌΠ» = 1390Π³Ρ€ Π· урахуванням Π°Ρ‚ΠΎΠΌΠ°ΠΉΠ·Π΅Ρ€Π°.
Π¦Ρ–Π½Π° оголошСння ΠΊΠΎΡ€ΠΈΠ³ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π² залСТності Π²Ρ–Π΄ суми Π’Π°ΡˆΠΎΠ³ΠΎ ЗамовлСння.
ΠŸΡ€Π΅ΠΌ'Ρ”Ρ€Π° Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ: 2008
ШвСція
Π‘Ρ‚Π°Ρ‚ΡŒ: унісСкс
Π’ΠΈΠΏ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ: ΠΊΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²Ρ–, Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²Ρ–
ΠšΠ»Π°ΡΠΈΡ„Ρ–ΠΊΠ°Ρ†Ρ–Ρ: Π½Ρ–ΡˆΠ΅Π²Π°
ΠŸΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΊΠΎΠ²Π° Π½ΠΎΡ‚Π°: Π‘Π΅Ρ€Π³Π°ΠΌΠΎΡ‚, ΠšΠ°Ρ€Π΄Π°ΠΌΠΎΠ½, Π§ΠΎΡ€Π½Π° смородина
ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄: Π†Π½ΠΆΠΈΡ€, Π§Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½Π΅ яблуко, ΠšΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠ° Ρ‚Ρ–Π°Ρ€Π΅
ΠšΡ–Π½Ρ†Π΅Π²Π° Π½ΠΎΡ‚Π°: Π‘Ρ–Π»ΠΈΠΉ ΠΊΠ΅Π΄Ρ€, ΠŸΡ€Π°Π»Ρ–Π½Π°, ΠšΠ²Ρ–Ρ‚ΠΈ пСрсика.
Byredo Pulp – Ρ†Π΅ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачний Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ Π²Ρ–Π΄ ΠΏΠ°Ρ€Ρ„ΡƒΠΌΠ΅Ρ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΡƒΠ΄ΠΈΠ½ΠΊΡƒ Byredo. Ми Π½Π΅ Π΄Π°Ρ€ΠΌΠ° використовували ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠΌΠ΅Ρ‚Π½ΠΈΠΊ «смачний». Існує Π²Ρ–Π΄ΠΎΠΌΠΈΠΉ ΠΌ'який Π°Π½Π³Π»Ρ–ΠΉΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΌΠ°Ρ€ΠΌΠ΅Π»Π°Π΄ ΠΏΡ–Π΄ назвою Β«PulpΒ», Π° самС слово ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° пСрСкласти, як Β«ΠΌ'ΡΠΊΠΎΡ‚ΡŒΒ», ΠΌΠ°ΡŽΡ‡ΠΈ Π½Π° ΡƒΠ²Π°Π·Ρ– самС Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ ΠΌ'ΡΠΊΠΎΡ‚ΡŒ.
Особливий Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ Byredo Pulp Π½Ρ–Π±ΠΈ Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄Π°Ρ” Π½Π°ΠΌ Π°ΠΏΠ΅Ρ‚ΠΈΡ‚Π½Ρƒ Ρ–ΡΡ‚ΠΎΡ€Ρ–ΡŽ пСрСтворСння Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΌ'якоті Π½Π° Π½Π°ΠΉΡΠΌΠ°Ρ‡Π½Ρ–ΡˆΡ– дСсСрти, Π½Π°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄, ΡˆΠ΅Ρ€Π±Π΅Ρ‚, мус, ΠΆΠ΅Π»Π΅ Π°Π±ΠΎ просто Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΎ-ягідний ΠΏΠΈΡ€Ρ–Π³. ΠŸΠΎΠ΄Ρ–Π±Π½ΠΎ Π΄ΠΎ Π·Π³Π°Π΄Π°Π½ΠΈΡ… Π»Ρ–Ρ‚Π½Ρ–Ρ… дСсСртів, Π²ΠΈ Π²Ρ–Π΄Ρ‡ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚Π΅ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΊΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΎ-Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ смак ΠΏΠ°Ρ€Ρ„ΡƒΠΌΠΎΠ²Π°Π½ΠΎΡ— Π²ΠΎΠ΄ΠΈ Byredo Pulp.
Π”ΡƒΠΆΠ΅ Π»Π΅Π³ΠΊΠ° ΠΏΡ€ΠΈΡΡƒΡ‚Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Π΄Π΅Ρ€Π΅Π²Π½ΠΎ-Π·Π΅Π»Π΅Π½ΠΈΡ… Π½ΠΎΡ‚ інтСнсивно Ρ€ΠΎΠ·Π±Π°Π²Π»Π΅Π½Π° Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Π°ΠΌΠΈ: ΠΌΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠΌ пСрсиком, соковитим Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΈΠΌ яблуком, кисло-солодкою ΡΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΎΡŽ, східним Ρ–Π½ΠΆΠΈΡ€ΠΎΠΌ.

Π‘Ρ‚Π°Π½: Π†Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ
ΠšΠΎΠ»Ρ–Ρ€:
  • Π Ρ–Π·Π½ΠΎΠΊΠΎΠ»ΡŒΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ
Π ΠΎΠ·ΠΌΡ–Ρ€:
  • Π”Ρ€ΡƒΠ³ΠΎΠΉ
БімСйство Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ:
Π”Π΅Ρ€Π΅Π²Π½Ρ– ΠšΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²Ρ– Π‘Ρ…Ρ–Π΄Π½Ρ– Π€Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²Ρ–
Клас ΠΏΠ°Ρ€Ρ„ΡƒΠΌΠ΅Ρ€Ρ–Ρ—:
ΠΡ–ΡˆΠ΅Π²Π°

Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– Ρ‚ΠΎΠ²Π°Ρ€ΠΈ

ВОП оголошСнь

Π Π΅ΠΊΠ»Π°ΠΌΠ° Π½Π° Π¨Π°Ρ„Ρ–. Π―ΠΊ сюди ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Π°ΠΏΠΈΡ‚ΠΈ?