Всі категорії
Додати товар

Salvador dali salvador dali пробник 1 мл

97 грн
Опис

100 % оригінал дивіться фото. Класика яка реклами не потребує. Продається пробник отливант на 1 мл. Ціна вказана з флаконом атомайзери. Уважно читайте умови доставки товару. До вартості лоту додається вартість ( упаковки доставки ) При замовленні декількох пробників, флаконів доставка комбінується. Так само можна розглянути й інші обсяги ціну уточнюйте. Наявність уточнюйте так як продається товар на інших сайтах. Парфюмированная вода Salvador Dali от Salvador Dali – это не просто аромат, это высшее искусство, духовное наслаждение. В каждой капельке неистового парфюма заложены мысли, чувства, переживания великого художника Сальвадора Дали.
Когда сюрреалисту предложили выпустить аромат под своим именем, он долго раздумывал, как создать нечто грандиозное. Вместе с парфюмерами и любимой женой Галой, они перебирали множество вариантов эфирных масел, пока не получили райский эликсир.
Перша лімітована партія вийшла ще в 1983 році і розійшлася миттєво. Парфумери модного бренду порадували своїх шанувальників і в 2007, випустивши більш доступну версію ретро-парфуму. Деревний аромат Salvador Dali від Salvador Dali повинен бути в парфумерної колекції кожної, що поважає себе жінки. Це відгомони унікальних робіт майстра, яскраві фарби, небувалі почування. Парфумована вода Salvador Dali від Salvador Dali грає мандарином і бергамотом в початкових нотах. До гармонійної мелодії плавно приєднуються жасмин, троянда, тубероза, лілія і нарцис. Жінка-весна одурманює розум чоловіків чарівним шлейфом з кедра, амбри, сандалового дерева, ванілі і мускусу! Доставка: Доставка після повної оплати за лот. +Укрпоштою 30 грн. +Новою поштою 50 грн.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nefertiti77
NEFERTITI
Кривий Ріг
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари