Всі категорії
Додати товар

Victoria's secret berry santal fragrance mist

599 грн

розпродаж до 07 Травень

479 грн
Опис

Berry Santal - це аромат, який уособлює нескінченне літо серед мальовничих фруктових садів та дрімучих лісів. Насичений запах чорної смородини відкривається першим, нагадуючи про дику природу та безмежні простори лісу. Але в міру того, як аромат розкривається, ніжні нотки сандалу додають глибини і тепла, занурюючи вас у чуттєвий світ.

Потім свіжість бергамота приносить освіжаючу нотку і дарує відчуття легкості та м`якості, доповнюючи композицію. А в самому серці аромату ховається таємничий сандал, який надає аромату особливої елегантності та чуттєвості. Цей аромат створений для тих, хто цінує свою індивідуальність та не боїться виявляти свою унікальність.

Ніжний, але водночас яскравий аромат Berry Santal ідеально підійде для тих, хто шукає щось нове та унікальне у світі фруктових ароматів. Завдяки своїй солодкій та пряній композиції, цей аромат стане вашим ідеальним супутником протягом усього дня. Насолоджуйтесь яскравими нотками чорної смородини, ніжним сандалом та свіжістю бергамота, і дозвольте спрею Berry Santal занурити вас у світ спокуси та чуттєвості.

тип аромату: фруктовий
аромат: соковита чорна смородина, ніжний сандал, свіжий бергамот

легко наноситься, не залишаючи слідів
зволожує і тонізує шкіру
поживне алое
антиоксиданти
дрібнодисперсний розпилювач

об'єм: 250 мл
країна-виробник: США

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бузковий
Об'єм:
250 мл

Схожі товари