Всі категорії
Додати товар

Парфумований спрей для дому brand collection 275 мл 🌺

190 грн
Опис

Щоб будинок був тим місцем, куди хочеться повертатись після важкого робочого дня, важливо створити у ньому затишну атмосферу. Житло, наповнене комфортом та спокоєм, дозволить розслабитися, відпочити тілом та душею, відпустити тривоги та набратися сил. Один із способів досягти цього – парфумований спрей для дому. Особливий аромат дозволить надати апартаментам індивідуальності та сформувати в них бажану обстановку. Можна звернути увагу на ароматизатори із категорії Brand Collection. 🌸

Особливості засобу
Ароматизатори для будинку вже щільно увійшли в життя багатьох людей, адже такі кошти дозволяють зробити умови проживання комфортнішими. Але парфумований спрей – це найзручніший варіант такої продукції. Чому? Тому є низка причин:
Просте впровадження. Щоб застосувати спрей, не потрібно читати довгі інструкції. Усього пара розпилень – і кімната наповниться приємним ароматом.
Швидка дія. Флер відчувається відразу після розпилення ароматизатора, не потрібно вичікувати, поки він пошириться приміщення. Також аромат швидко вивітрюється, тому немає потреби надто часто робити провітрювання.
Економічна витрата. Флакон зі спреєм оснащений дозатором, який дозволяє перетворити рідину на найлегший серпанок. Посудини обсягом 275 мілілітрів вистачить на тривалий термін використання.
Можливість зміни інтенсивності. З силою звучання аромату важко перестаратися, адже його інтенсивність легко регулювати вручну, роблячи потрібну кількість розпорошень.
Універсальність. Парфумований спрей для будинку можна розпорошувати не тільки в повітря, а й на текстиль, на меблі, постіль та інші об'єкти, щоб аромат тримався якомога довше. Крім того, ароматизатор можна застосовувати в салоні автомобіля, в офісі та інших локаціях.
Мобільність. Завдяки компактним розмірам та продуманому оформленню спрей можна взяти з собою у дорогу або на відпочинок, щоб отримати можливість відчувати улюблений аромат усюди.
При цьому в засобі немає шкідливих складових, які могли б спричинити алергію

💎ЦІНА - 190грн
💎ОБ’ЄМ - 275 мл

🎁До кожного замовлення подарунок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

Схожі товари