Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Парфумований спрей для тіла victoria's secret pineapple cove with neon papaya

400 грн
Опис

Фантазія – це те, що робить життя кращим, яскравішим, позитивнішим і різноманітнішим. У дівчат особливо добре розвинена уява, вона допомагає привносити щодня більше фарб, відриватися від турбот і тривог і просто безтурботно мріяти. Бренд Victoria's Secret спонукає представниць прекрасної статі повною мірою залучити свою фантазію, щоб насолоджуватися життям із парфумованими спреями. Ці засоби мають яскраві та неповторні аромати, які здатні зробити образ ще більш привабливим і спокусливим. Композиція Pineapple Cove With Neon Papaya сподобається романтичним, життєрадісним та енергійним особам, які бажають підкорити світ.

Особливості засобу
Одна з актуальних проблем для багатьох дівчат – це чутлива, схильна до подразнень шкіра. Маючи такий тип епідермісу досить важко підібрати відповідну косметику. Але парфумований спрей від Victoria's Secret є гіпоалергенним, він не містить шкідливих та токсичних речовин, тому не викликає неприємних побічних ефектів – сверблячки, печіння та алергічних реакцій. Такий продукт є безпечним для щоденного застосування.
Головне призначення місту – це ароматизація шкіри. Засіб дарує своїй володарці, м'який та легкий, тонкий і ненав'язливий флер, який не дратує оточуючих, освіжає та заряджає гарним настроєм на весь день. Спрей може стати повноцінною заміною парфумів на літній період.
Крім того, продукт має властивості, що доглядають. Він захищає шкіру від зневоднення, сухості та лущення, інтенсивно зволожуючи її. Засіб живить епідерміс корисними вітамінами та мінералами, які сприяють його зміцненню, швидкому відновленню та пом'якшенню. Після застосування спрею шкіра стане гладкою, рівною, бархатистою та еластичною.
Ароматична рідина вміщена у високий флакон об'ємом 250 мл. Зручний дрібнодисперсний дозатор дозволяє економно витрачати засіб. Воно дуже швидко вбирається у шкіру, не залишаючи після себе липких слідів та почуття стягнутості.

Характер аромату
Дівчата варті найкращого – саме так вважає бренд Victoria's Secret. Тому він вирішив подарувати представницям прекрасної статі розкішну композицію Pineapple Cove With Neon Papaya, яка поєднує в собі все те, що люблять пані – свіжість, фрукти, солодощі та квіти. Такий яскравий та барвистий аромат дозволить зробити будь-який день позитивнішим, а також наділити свій образ ще більшою привабливістю та оригінальністю.
Багатогранна палітра складається з трьох нот, які, змішуючись між собою, утворюють нові загадкові переливи:
Рожевий ананас пахне звично соковитими фруктовими акордами. Його солодкий, трохи кислуватий і терпкий флер висловлюється несподіваною ніжністю.
Неонова папайя піднімає нову хвилю солодощі, її витончений, свіжий та ніжний тропічний аромат ділиться ягідними та акватичними акцентами.
Квіти гарденії огортають чуттєвістю та ніжністю, вносячи в палітру солодкі медові тони.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари