Всі категорії
Додати товар

Парфумований спрей міст для тіла pure seduction golden від victoria's secret

430 грн
Опис

Парфумований спрей з лімітованої колекції чудових ароматів Pure Seduction Golden. Оригінал, з офіційного сайту, виробництво США.

Відкрийте двері у світ спокус та чуттєвості з Pure Seduction Golden від Victoria`s Secret. Цей унікальний спрей втілює елегантність і розкіш, обрамлені квітковими і бурштиновими акордами. Він пропонує незабутню подорож до ароматичного царства, де позолочена амбра, квітка магнолії та рожевий перець поєднуються в гармонії, створюючи заворожливу композицію.

Вишуканий аромат Pure Seduction Golden стане вашою секретною зброєю, що додає неповторний шарм та спокусливість вашій особистості. Позолочена амбра розкривається в перших нотах, надаючи запаху глибини та вишуканості. Квітка магнолії надає композиції ніжності та елегантності, а рожевий перець додає трохи родзинки та пристрасті. Цей букет ароматів покликаний обволікати вас неповторною атмосферою розкоші та чарівності.

Тип: квітковий, бурштиновий
Ноти: позолочена амбра, квітка магнолії, рожевий перець.

Fragrance Mist від Victoria's Secret – це, по суті, ті ж парфуми, лише менш концентровані. Неймовірно яскравий, чуттєвий, романтичний приємний аромат збережеться з Вами протягом дня. Спрей містить зволожуючі компоненти, які живлять та пом'якшують шкіру.
Спрей - 250 мл.

В наявності інша продукція Victoria's Secret!))

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Золотистий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари