Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Парфумований спрей

349 грн
Опис

Відкрийте для себе унікальні аромати для кожного моменту та кожної своєї сторони вже сьогодні!

Парфумований зволожуючий спрей для тіла забезпечує зволоження і живлення шкіри 24 години. Цей засіб поєднує в собі якості догляду, лосьйону для тіла і парфумованої води.
Просто нанесіть його на шкіру і відчуйте цей спокусливий сексуальний дотик витонченого аромату!

Спрей дуже легко наноситься, швидко впитується, містить єкстракт алое і ромашки, які дбайливо доглядають за вашою шкірою. Плюс вітаміни-антиоксиданти Е і С роблять Вашу шкіру м'якою, ніжною і оксамитовою. При цьому неймовірно яскравий, романтичний, чуттєвий, приємний аромат зберегається з Вами протягом усього дня.

Багато дівчат, які вже обрали спрей VICTORIA'S SECRET, відгукуються про засіб позитивно і навіть захоплено. Особлива увага приділяється флакончику, який виготовлений із пластику, але у дорогому та вишуканому дизайні. Такий засіб можна подати як презент. Дівчата стверджують, що продукт має чудовий запах, який хочеться відчувати знову і знову. На відміну від парфуму, спрей не залишає по собі сильний і важкий шлейф. Запах відчувається на відстані витягнутої руки. Міст приносить задоволення не тільки володарці, а й оточуючим.

Тип аромату: Фруктові, Квіткові
Ноти аромату: Вишневий цвіт, Червоне яблуко, Персик, Жасмин, Конвалія, Бузок, Алое вера, Мускус, Ромашка

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
0968153992
0968153992
Міжгір'я
71% виконаних замовлень
Була