Всі категорії
Додати товар

Victoria's secret bare vanilla shimmer fragrance mist

519 грн з 03 Травень - додавайте до обраного

649 грн
Опис

Bare Vanilla Shimmer - аромат для справжніх поціновувачів солодощів, які не можуть встояти перед запахом свіжої ванілі. Це ідеальне поєднання гурманської насолоди та ніжного кашеміру, що створює виключно жіночний аромат.

Щоразу, коли ви використовуєте цей аромат, на вашій шкірі починає грати в тисячу фарб блискучий пилок. Блисківки ласкаво обволікають вашу шкіру, створюючи іскристий ефект, який дозволяє вам виглядати надзвичайно. Ви сяятимете на кожному кроці, немов справжня зірка!

Bare Vanilla Shimmer - це не тільки аромат, але й відчуття, що ви перенесетеся у світ насолоди та задоволення. Це ніжний, чуттєвий і привабливий аромат, який триматиметься на шкірі протягом довгих годин. Він здатний втілити у собі вашу індивідуальність і дати вам впевненість у собі.

Це сучасний та яскравий аромат, який підходить для будь-якого випадку. Він зможе підкреслити вашу жіночність і надати впевненості у собі. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче привернути увагу оточуючих та залишатися у пам'яті надовго.

тип аромату: гурманський
аромат: збита ваніль та м'який кашемір

легко наноситься, не залишаючи слідів
зволожує і тонізує шкіру
поживне алое
антиоксиданти
дрібнодисперсний розпилювач

об'єм: 250 мл
країна-виробник: США

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари